Onsdag: Vårtrender!

Jag tror hårt på bl.a röda accessoarer i vår. Bara en liten färgkligg av rött, skor, bälte/skärp, smycken, väska eller solglasögon. Välj något, inte allt samtidigt!

Solglasögon med plastbågar i vitt, svart, blått eller rött. Inte allt för stora! Förra säsongen fick jag personligen en överdos av spyfluge size på solbrillor. Kör på snäppet mindre.

Rött, serist,blåklintsblått och gult är stort hela våren. Speciellt gult och blått till sommaren, vitt funkar självklart alltid! Våga färg på skorna. Går du klädd i något enfärgat, typ svart eller vitt, kan du enkelt piffa upp outfiten med färgade skor och kanske blafigt armband i samma färg.

Matcha INTE ögonskuggan med färgen på kläderna, se vad som passar ditt ansikte ist. Håll en naturlig bas med en lätt rosa eller persikofärgad ton på kinderna och neutrala läppar. Sätt färg på ögonen med någon pastellfärgad ögonskugga och svarta fransar som ramar in. Om du inte är mycket för pastell är guld silver och koppar väldigt hett. Kombinera olika färger på skuggan. En enbart gul makeup kan få dig att se sjuk ut, en blå kan se ut som en blåtira.


Satsa på rosa naglar. Rosa i alla färger, neon, metallic, babyrosa och svagt skimrande. Naturella naglar med ett blankt överlack eller fransk manikyr funkar alltid, men kan kännas lite tråkigt ibland.


Kommentarer
Postat av: katie

Verkligen bra tips om vårtrender! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback