Vi bor i Comhem-hus



I söndags, när jag lagade middag, kom en ganska underlig Comhem försäljare och ringde på vår dörr.
Hennes öppningsfras var något i stil med " Åh gud vad underbart, du är inte pensionär!". Sen fortsatte hon elta och beklaga sig över hur många pensionärer det bodde i husen som inte förstod alls vad hon pratade om (kan tillägga att jag först inte heller fattade vad hon ville).
Under det ungefär 20 minuter långa samtalet fick jag och M veta att den kvinnliga försäljaren inte skulle gifta sig och/eller skaffa barn. Hon är lesbisk och tillsammans med en tjej som knappt är myndig, bor i salabacke och brukar handla på Willys, men nyligen hade hon handlat toapapper på ICA Årsthallen som var 8 kr dyrare än vanligt. Hon har en bror som är född -88 och är väldigt omogen för sin ålder. Han jobbar som bartender, har ingen flickvän och hon (försäljaren) får alltid betala när hon och hennes bror handlar pizza.
Hennes storasyster väntar sitt andra barn, som beräknas komma i mars, med en kille som tjänar 100.000 i månaden. De har fått allt de behöver till den nya bebisen. Enligt henne själv har de mer än råd att själva köpa allt de vill ha.
Innan hon började jobba på Comhem jobbade hon under två års tid med att sälja Omega-3 över telefon på företaget Provoice. Tydligen blev hon så påläst om Omega-3 att hon visste mycket mer än sina chefer och därför fick hålla i utbildningarna för de nya säljarna.
Efter att hon sagt det kom en jäkla massa pladder om hur otrevligt och drygt det är med telefonförsäljare som alltid ringer och stör precis vid middagstid.. bla.. bla... bla!

När hon gick bara tittade jag och M på varandra och skrattade. "Vad var det där?" sa M.

Hela syftet med hennes besök var att få oss att använda Comhems bredband i stället för Stadsnätet.

Det kändes inte sååå lockande.


Bild

Kommentarer
Postat av: Carolina

Haha! Herregud.. Folk slutar aldrig att förvåna!

Postat av: Viktoria

Hon kanske jobbar som säljare bara för att få komma ut och prata lite :-)

2009-01-14 @ 18:03:35
URL: http://viktoriam4underbara.blogg.se/
Postat av: jennie

Haha ja försäljare är ju inte riktigt som andra människor :) Dock måste jag säga att comhem fungerar mkt mkt bättre än stadsnät.

2009-01-17 @ 12:36:12
URL: http://jenniehaglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback