Onsdag: Bikinitips, färger och modeller

Är du precis som många andra förlorad i djungeln av badkläder. Vilken modell? Mönster? Färg? Knyt eller inte? Kanske kan detta göra dig lite klokare:

Vilken typ av modell
man vill ha på sin bikini eller om man föredrar baddräkt känner man bäst själv. Dock kan man tänka på vissa riktlinjer. Färgen på bikinin är minst lika viktig som modellen.



Modeller:

Överdelar

Triangel: Passar smala tjejer med lite mindre bröst som inte behöver så mycket stöd. Köp hellre en storlek för stor än för liten på överdelen.

Pusch-up: Nästan alla passar i Pusch-up överdelar. Den är stadigare och lik en vanlig BH bortsätt från materialet. Den ger bra stöd och en snygg form på brösten.

"Tub": Den här överdelen kräver att man har ett par bröst i mindre storlek som sitter på sin plats utan stöd.

Tvådelad baddräkt: Med tvådelad baddräkt menas enkelt sagt bikiniunderdel med linne som överdel . Detta passar vädigt bra för de som inte vill ha baddräkt men som kanske inte känner sig bekväm med en bar mage på stranden. Det finns olika typer av "linnen", vissa ger mer stöd än andra.

Baddräkt: Känns väldigt inne just nu! Ger kanske inte den snyggaste brännan, men däremot ger den ett schyst avbrott i det långa bikinimodet. Det finns många olika modeller att välja på! Även här finns modeller med mer eller mindre stöd för bysten! jag tycker personligen att baddräkt är riktigt snyggt på kurviga personer.


image28



Underdelar

Knyt: Perfekt solbikini! Passar smalare personer som inte lider för sina bristningar. I denna underdel döljer man inte mycket mer än det nödvändigaste.

Hipster: Täcker mer än knytbikinin men är fortfarande liten till modellen. Sitter på höften, därav namnet. Sportigare i modellen. Passar många kroppsstorlekar och former.

Med ben: Även denna modell passar många kroppar och former. "Boxer" modell som täcker hela rumpan en liten bit ner på låren är perfekt för den som vill dölja eventuella komplex. Sitter stadigt i vattnet!

PS! Kom ihåg att bikinin töjer sig när den blir blöt. Bra att tänka på när man använder överdel utan axelband men ska även hållas i åtanke över lag. En bikini som sitter perfekt i provhytten kan helt plötsligt bli för stor.

image29



Färger


Svart funkar för alla så länge man själv tycker om färgen!

Vit passar de som redan har en riktigt snygg bränna eller som från början har mörkare hy. Är du blek kan en vit bikini få dig att se ännu blekare ut (även fast många tror motsatsen)! Tänk också på att vitt lätt blir genomskinligt!!!

Rosa (ljusrosa)här gäller samma sak som för en vit bikini!

Röd gör att du ser brunare ut. Är du lite röd i hyn efter att ha solat kan en röd bikini göra så att du ser mindre röd ut eftersom den alltid är rödare än du!

Grön kan få en röd person att se ännu rödare ut! Eftersom rött och grönt är motsattsfärger framhäver de varandras färger.

Gul (tänk cirtongul)är otroligt snyggt om man är brun. Det ser fräscht ut!

Blå (typ marinblå) bikini tycker jag är "antingen eller". Antilgen passar man i det eller så gör man det inte!

Man behöver absolut inte hårddra efter detta! Eftersom det finns så otroligt många olika färger nöjer ja mig med dessa mest förekommande.




Hoppas ni har blivit lite klokare ach att jag inte virrade till allt mer än onödigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback