Ingen dåliga mage man har fått

Glömmer liksom bort att den blir större, när jag sen tittar på bilderna på magen inser jag att den är ganska stor.. och att den kommer bli ännu större!! Går snart in i vecka 28, helt otroligt vad snabbt tiden går.

 
Detta är magen i slutet av vecka 26


 


En sån fruktansvärt skrattretande härlig bild!
Surfade runt på google och såg
denna bild. Det är precis sådär jag känner mig när jag ska ta mig ur sängen på morgonen!

Möte med andra runda magar

Gravidfika fanns med på dagens schema. Ett gäng tjejer, alla gravida från Uppsala, träffades på Åhléns café, tog en fika och pratade. Massor med bebis-, gravid- och försäkringskassaprat blev det. Mycket givande måste jag säga. Jag har för tillfället inga kompisar som väntar barn, men några stycken som redan har barn. Kul att träffa några som var i samma "situation" som mig och ungefär i samma ålder.

Bråkat med försäkringskassan har jag också hunnit gör idag, historien om det tar vi imorgon eller någon annan dag. Orkar inte lägga mer energi på dem nu!
Bild: google.se

Imorgon kommer älsklingen hem! Hoppas verkligen att han kommer ihåg att ta med sig kameran också...


Ännu en dag

Solen sken lite smått i morse (förmiddags?) när jag vaknade. M hade åkt till jobbet för att vara borta ända tills på torsdag kväll och jag kunde inte undgå att känna en viss ångest. Jag vet inte varifrån den kommer eller varför, men den är där helt klart. M har tagit med sig min kamera för att fota grävarn till företagets hemsida, så den kan jag inte leka med heller för att fokusera på något kul. Skaparnerven har krypit och gömt sig för tillfället så något mer måleri blir inte av än på ett tag.
Att bero på skapa så sydde jag nya gardinkappor till vardagsrummet precis innan helgen. Blev riktigt nöjd (hade ju kunnat visa bild, men som sagt så har M min kamera...). Hittade tyget på Himlas utförsäljningslager. Mörkbrunt linneaktigt..
Vi, jag och M, hade finbesök i helgen av två goda vänner som kom och åt middag. Det var riktigt mysigt. Var hos dem förra helgen och åt. Börjar nästan bli tradition! Köpte bil gjorde vi också, i lördags. En vit V70 Diesel (otippat, ni som känner mig eller känner till lite om min kära sambos intresse är garanterat till 100% INTE förvånade) från -98. En gammal taxi, så den hade ju rullat några mil. Jag känner mig absolut nöjd med köpet, allt är bättre än den fallfärdiga 7.40n. Arbetar på att M ska göra sig av med de andra bilarna också, känns lite onödigt att de bara står och blir sunkiga när man faktiskt kan tjäna några lappar (med lappar pratar jag inte parkeringsböter, fast det kanske skulle vara ett efftektivt sätt att få honom att göra sig av med bilarna om Ms föräldrar börjar sätta böter på dem där de står och tar plats på deras tomt).
Planerna för dagen än ännu oklarar. Ikväll däremot ska jag och min kära far träffas och laga middag tillsammans. Det ser jag fram emot!

Nu ska jag gå och värma mitt te..

I´ll keep in touch!

Porträtt

Rotade fram mina målarsaker idag för första gången på länge.

Resultatet:
Min  älskade M. Har inte bestämt mig för om bilden är klar såhär eller ej. Om jag känner mig själv rätt så kommer den inte vara det!

Höst

Kallt ocks blåsigt har det blivit ute, så mössan är på!


Mössa indiska, kofta H&M, jeanstights Flash

Jag har inte glömt

Det var ett tag sen, men nu är det dax igen! Dagens outfit mina damer och herrar (som egentligen är gårdagens outfit!)
Hade ett par svarta nästan knähöga stövlar till.. Måste verkligen försöka hitta ett bättre ställe att fota på så att allt kommer med. Visst har väl magen blivit rund och go!

Baka baka liten kaka


Jag är för första gången i mitt liv riktigt sugen på att baka! Massor med bullar och goda kladdkakor vill jag göra. Det roligaste skulle ju vara att baka stora amerikanska muffins, ni vet sånna där riktiga cupcakes, och dekorera riktigt fint!

Kanske ska gå förbi kollegerna på jobbet med ett gäng bullar imorgon?


Bild:
google.se

I feel good..

Igår var jag på bio och såg Mamma Mia med min kära mor, bonus farmor och bonus lillasyster. Det var nära att vi av misstag bokade in oss på en "sing-along" föreställning istället för den vanliga. I efterhand ångrade vi nästan att vi inte fick sitta och skråla med till de gamla klassikerna som fick oss att guppa med i takt i raderna. Bebisen i magen hakade också på och diggar fortfarande för fullt där inne. Antingen det eller så leker h*n hela havet stormar! 
Idag ska jag leka med
Veronica, får se vad vi hittar på! Hårfärgning står på menyn i alla fall.. Nu ska jag glufsa i mig min bulle och dricka upp tet, sen är det duschen nästa som gäller.Bild: google.se
Mamma Mia.. Here I go again.. !!

Ute ur bubblan - eller tillbaka i bubblan?

Jag har haft absolut blogg-torka under nästan sex månaders tid. Jag vet fortfarande knappt vad jag ska skriva. Eller en sak vet jag! Jag måste ändra min banner från och med nu. Jag lever inte längre genom missfallet och allt det jobbiga som varit, det har nu istället blivit min styrka. Jag klarade mig, jag överlevde den fysiska och psykiska smärtan och står här stark i vetskapen om att det nya lilla livet, även om det skulle komma idag, skulle ha mycket goda chanser att få följa med oss hem och förgylla våra liv för alltid. Jo, det är sant. 1 februari ska vi få barn!!