PANG BOM!




Tror att grannarna över kommer ångra sig bittert när de får se hur deras möbler ser ut nu. Flyttfirman är inte nådiga. De drar stora hyllor ner för trapporna så att de studsar mot trappstegen (vi har en stor hiss), de ställer sängstommarna direkt mot marken och drar dem bort till flyttbilen. Jag trodde seriöst att någon drev med mig när jag vaknade i morse.
Snacka om att leva om!!
De ser inte sådär superseriösa ut när de står och röker i den nerklottrade, asskitiga flyttbilen. De har dessutom parkerat precis utanför vårt vardagsrumsfönster. Känns sådär lagom kul när tre vuxna karlar står och glor rakt in när jag sitter och äter frukost framför tvn. Nästan så jag trodde att de tog en tv-tittar paus på vår tv mitt i flyttandet.

Bild

Kommentarer
Postat av: Towe

vilka kassa flyttkarlar!



sv: nej det gjorde inte alls särskilt ont. det är klart att det kändes, och att det inte var nån massage liksom. :) men ont kan jag inte påstå att det gjorde, men mot slutet när jag suttit 2 och en halv timme så började kroppen protestera och det sved ordentligt.



vilka fina namn. håller med om att junie är riktigt vackert. :) jag tror man ser på bebis, litegrann iaf, vad det är för nåt - alltså inte kön (haha) utan om det är en liten junie, eller om det är en agnes. :)

Postat av: Christoffer

Bra val, det smakade vidrigt! Haha.



Vilka vackra bilder du tar, var fint att se. :D

2009-01-03 @ 23:29:37
URL: http://kjerstinoffer.blogg.se/
Postat av: Frida

Hehe, jag förstår dig verkligen! Jag va så otålig när jag hade typ 50 dagar kvar av graviditeten. Men som tur är som kom min son 18 dagar för tidigt! :) Hoppas att din förlossning kommer gå minst lika bra som min! :) Lycka till iframtiden! :)

2009-01-04 @ 15:17:27
URL: http://fridadrotz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback