Long time no see

Jag har varit extremt fålig på att skriva på bloggen nu senaste veckorna. Har inte haft ork eller lust! Jag kan meddela att min första semestervecka har flygit förbi och tre återstår. Jag har inte planer för min ledighet, utan tar det som det kommer. Diverse studenter och midsommaren har varit bra. Återkommer med bilder och dyligt när orken och lusten återkommer.

Kram på er så länge!

Städdag

Ännu en härlig morgon! Idag ska jag dra fram Diesels värsta fiende - den röda snabeldraken! Den är för det mesta bosatt i sin grotta, även känd vid namnet städskåpet. Men ibland smiter den ut och jagar hårtussar, dammråttor och annat smaskigt. Då håller sig den lilla kissen på avstånd och iaktar detta högre väsen med stor försiktighet. Till skillnad från Diesel anser jag att snabeldraken är en mycket uppskattad vän, för jag kan inte påstå att jag är mycket för att suga i mig dammråttor och gamla brödsmulor..

Vattenmelonen och jag

Idag har det varit lugnt, varmt och massor med sol. Har suttit ute på balkonen för att få friskluft. Den varan har det inte varit så mycket av under de två senaste dagarna, friskluft alltså. Jag och M har förflyttat oss mellan sängen, duschen och sofforna i hopp om lite svalka för att dempa illamåendet. Men idag mådde både jag och M bättre. Han kunde återgå till jobbet, men jag blev kvar hemma. Tog med mig massor med vattenmelon och en ostmacka ut på balkongen tillsammans med ett stor glas vatten. Det är ungefär det jag har fått i mig idag. Värdelöst. Jag som älskar att äta får inte i mig något alls.

Vattemelonen var underbart god! Stötte bara på två kärnor i 1/4 melon, helt fantastiskt!
Riktigt så här fint gjorde inte jag med min melon, men den var ändå sååå god!
Bilden hittade jag på good old google

Mina favoritsaker

Alla är från kitsch.se, därifrån kommer också bilderna!
Körsbärsbling 99.-Lättskötta blommor - 180cm, 70.-
Badkompis 73.-

Treasure gold

Gamla skor blev som nya. Dessa sandaletter införskaffades förra sommaren och har aldrig används. Tror att det beror på att de har känts ganska tråkiga. Jag dammade av en burk med "treasure gold" ,som jag fick av mamma för länge sen, och provade att speta på lite.

Resultatet:Nå?

Mysig morsdagspicknick i det gröna

Bättre sent än aldrig var ordet. I mitten av förra veckan tog vi med oss filtar, bikinin var på och kajsa var med. Där i det gröna hade vi en underbar lite förmiddagspiknick tillsammans.

     

Min vackra sjal

Har köpt två nya favorit accessoarer, tyvärr har det vlivit lite varmt ute för att använda dessa. Men de är fortfarande fina att titta på!Två st á 98.- H&M


Vad tycker du?

Nu får det vara nog

Var med och förändra synen på våldtäkt!

Veckorevyn.com har startat en namninsamling för att se till att alla anmälda våldtäkter får en ordeltlig polisutredning. Det ska inte spela någon roll om kvinnan var alkoholpåverkad, hade en kort kjol eller dyligt. Det ger fortfarande ingen man rätten att våldta.Skriv på du också!

Jag hittade denna länk hos N a d i n e

Hej alla underbara!

Det är så fint vädert idag, vi har fixat till i arbetsrummet och en massa andra fantastiska saker har hänt.. Fast allt är inte bra. Både jag och M är hemma pga magsjuka.. Jag började bli dålig i Lärdags eftermiddag på jobbet. I lördags kväll på Ms mammas 50årsfest hade jag feber och ont i hela kroppen. Att jobba igår var helt uteslutet. Hade tänkt jobba idag, men jag vaknade i natt och hade ont i magen och mådde så illa att jag inte kunde fortsätta sova. M hade en mindre kul natt. Jag klarade mig i alla fall från att spy, men det gjorde inte den stackarn.

Vi gör vårat bästa för att krya!