So happy!

Är för tillfället hos syster efter en mycket lyckad dag på stan! För den som inte har upplevt Uppsala över valborg kan jag absolut säga att du ha missat något! Det är helt ortoligt, hela staden kommer tilll liv och alla har ett léende på läpparna. Måste säga att jag är väldigt stålt över min mamma som har lyckats tagit sig in på min blogg och skrivit kommentarer dessutom!!

Var väl egentligen inte så svårt motti?!  =)

Det kommer bilder sen, håll ut!!


Färger

Jag och Ms syster åkte som sagt för att titta på färg och tapeter igår till hennes nya lägenhet. Hittade så mycket fint! Jag passade på att ta med två färgprover hem. I butiken kändes den ljusaste färgen till vänster som helt rätt, men när jag kom hem blev den nästan lite för gul i tonen. Vill undvika gula nyanser så långt det går för att undvika den där "inrökta" färgen!


image290


Det står mellan de två ljusaste, vilken tycker du?

Gårdagens outfit: Back to basic

Han inte lägga upp dagens outfit igår, så här kommer den idag istället! Jeans Grina tricot, kofta H&M.


image289

Med alla tunikor och leggings hade jag helt glömt bort hur fint det kan vara med ett par jeans och en enkel vit tröja.

Syster och Lizettes 41 års fest

Förra helgen var jag på 41års fets, syster fyllde systemet och Lizette fyllde 21 på samma dag, alltså 41. Det blev en lyckad kväll med god mat och dryck (systers pojkvän är bartender och bjöd på riktiga lyxdrinkar..).


image283

Tidigare med familjen..

image284

Ett antal av dessa delades ut på festen, fantastiskt goda vattenmelondrinkar!


image285


image286

Även några sånna slank ju ner under kvällens gång!

image287

Syster och pojkvännen

image288

Födelsedagsbarnen med den fantastiska improvoserade tårtan =)

Back in the Game!

Äntligen är datorn hemma igen!

Idag när jag gick upp så var det nästan sommar ute. Termometern visade på nästan 17 grader i skuggan. Helt underbart!

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Vid två kommer Ms syster och hämtar mig, då ska jag agera smakråd på färg och taperet till hennes nya lägenhet. Det ska bli rologt. Efter det ska jag och M till ett crew möte (bilgrejer), för att sen åka vidare til Gävle med några kompisar och gå på restaurang.


image281


Jag ser fram emot den här dagen!

At humlisens crib

Veronica fyllde år igår så jag gick förbi henne för att lämna en present från mig och Alex. En jättefin klänning från H&Ms sammarbete med Marimekko. Nu sitter jag här i hennes kök vid ett öppet fönster och bloggar. Då och då kommer en lite vårvind, för idag är det verkligen vår igen!

Var in till MIST idag också, fotograferingen börjar närma sig även om vi inte har satt något datum. Det ska bli så rolig!

Hoppas att vi får höra något om datorn snart.. börjar vekligen bli jobbigt nu utan den...

Har köp den nya mascaran från LÒRÈAL, Double Extention BEAUTY TUBES. Måste säga att jag blev lite besviken.. Fransarna blev betydligt längre, men vad hände med "tjockleken"?? Långa, extremt smala, ihopklumpade fransar blev resultatet.


image279

Gästbloggare: Humlisen

Hej people. Humlisen här. Finas dator är fortfarande på lagning så hon har inte övergett er. Snart, inom kort är hon tillbaka med mera tips om inredning, dagens outfit och bilder på den lilla rackaren diesel.

kramkram // Humlisen

image278

Färger i vardagsrummet i vår

Eftersom vi har soffor i nästan precis samma färg som den på bilden, hade jag tänkt mig ungefär samma färger som visas här. Håller fortfarande på att bearbeta M för att måla om hemma. Vill ha vita väggar brutet med varmt grått.



image277


Bild: ellos.se

Fina gardiner

Just nu är jag ganska inne på limegrönt när det kommer till hemtextiler. Hittade dessa gardiner på ellos.se..


image276

Vad tycks?

Bild: ellos.se

Tänk om...

...man var såhär duktig på att måla naglarna. en annan kladdar alltid utanför och få ta till aceton mer än ofta...


image275

lacken kommer från Depend.

bild: depend.se

Härliga färger!

Jag är helt inne på rosa just nu, i alla fall på naglarna. Det finns så många fina färger att välja bland i Depends sortiment, speciellt bland vårens nya färger. Jag är på jakt efter ett ljusrosa nagelack. Lånade ett som syster hade köpt på kicks, men jag grundade med ett neonrosa från just Depend. det blev en riktigt bubbelgumsrosa färg, I love it!! Ska uppdatera med bilder snarast, men nu ska jag gå och vara social en stund!


image274

Funderar på att köpa den ljusare rosa (nr 5 från vänster)

Bild:
depend.se

Ska eller inte...

Är med bjuden på en fest i östhammar av Ms lillasyster, vet inte om jag ska med eller inte! Struntade i att ta på mig mina nya fina jeans och tog på mig svrta mjukisar ist. Glasögonen är också på.. Känns inte som den ultimata partyoutfitten direkt! Blir antagligen hemma i alla fall!

image273

Datorn är inlämnad!

Once again lånar jag vid datorn i Alunda. Nyss gick ett rådjur förbi utanför fönstret... Snacka om landet! =) härligt att slippa stadsluften för en stund!

Äntligen är datorn inlämnad för lagning. Det skulle ta ungefär 3 dagar sen skulle det vara fix.. om inte något oförutsätt skulle hända. Men med den "turen" som vi har haft hittils så lär det ta någon vecka eller mer tills vi får tillbaka burken.



image272

Hos syster

Har lånat systers dator för att blogga. Jobbade lång dag idag, från 8 till 18.. Känner mig helt slut. Hittade ett par jeans idag på Gina. Sitter som en knytnäve i magen.. så att säga. ska ta bild och länna upp när tillfälle ges (snarast möjligt!!). Saknar verkligen att kunna glida till daton och obehindrat få ut mina tankar här på bloggen. Känner mig väldigt låst för tillfället. Hoppas du inte glömmer bort mig för att jag bloggar mindre.. Jag lovar att göra comeback så snart datorn är fixad!

// The blogger


Svanar?!

Jag kom precis hem från affären i alunda. Jag och Ms syster var där för att handla grädde till marängsvisch (stavning?!), på vägen hem såg vi två svanar på en åker. vad är odden för det liksom?


I want nya gardiner!

Har verkligen lessnat på de mörka gardinerna i vardagsrummet.. är lite sugen på några som går i grönt. jag jobbar hårt för att få med M på att måla om i hallen och vardagsrummet. Föredrar en neutralare och ljusare färg än de gula tapeterna vi har nu.. Gula tapeter och bruna skinnsoffor är liksom inte riktigt min stil! Snacka om the 70s all over again!



image271


Dessa har vi nu, helt klart dax att förnya!


I want nya gardiner!

Har verkligen lessnat på de mörka gardinerna i vardagsrummet.. är lite sugen på några som går i grönt. jag jobbar hårt för att få med M på att måla om i hallen och vardagsrummet. Föredrar en neutralare och ljusare färg än de gula tapeterna vi har nu.. Gula tapeter och bruna skinnsoffor är liksom inte riktigt min stil! Snacka om the 70s all over again!



image271


Dessa har vi nu, helt klart dax att förnya!


Raringarna på rad

Nu har majoriteten av pärlorna putsats och står på sin plats i garderoben. Insåg att jag blev tvungen att slänga tre par eftersom de var i alldeles för dåligt skick för att användas. kan upplysa om att de beiga och blå skorna som var med i "vilka skor?" -  inlägget var köpta på secondhand vid samma tillfäller för 40 kr styck, helt oanvända!! De blåa kommer ursprungligen från TopShop, de beiga är jag lite osäker på!


image270

Måste försöka hitta någon bättre lösning eftersom det börjar bli ont om plats och de stackarna som står längst bak liksom försvinner.

Gårdagens outfit... går knappt att se!

Fotade mot jordens skitigaste spegel! det går inte att se vad jag har på mig.. Har iaf en svart klänning med trekvarts ärm, rosa top under och en enkel svart kofta. jag står och sminkar mig vid den här spegeln varje dag.. Den är verkligen i behov av en upp-putsning. Undrar hur många veckors smink som sitter på den.. yack, snuskigt!!!!


image269

Putsa spegeln blir kvällen prio!

Solstorm

Såg filmen solstorm här om dagen med M. alla säger att den ska vara riktigt bra, men jag håller inte med. Den var obehaglig, en jag sögs aldrig in i handlingen ordentligt. Alla "ledtrådar" i filmen packades ihop under typ fem minuter iställt för att vara utspridda under filmens gång.. Blev lite besviken måste jag säga!


image268


Isabella Scorupco var i alla fall lika söt som alltid, trotts x antal "bad hairdays"..

Äntligen!

Nu sitter jag i Alunda hos Ms föräldrar och lånar datorn, har med mig kameran i högsta hugg! Har haft svår bloggabstinens under det senaste dygnet. Eftersom jag har varit ledig idag så har det varit ännu mer påtagligt!

Imorse var det för tusan snö ute! Härligt med vår tänkte jag när jag vaknade, tappade nästan hakan när jag insåg att det var så ljust p.g.a snö..


image267

By the way...

Förlåt för bristen på bilder just nu... men som sagt PISSDATORN pallar inte några "större" påfrästningar.. Snart (förhoppningsvis) är allt som det ska igen!

God morgon allihopa!

Nu sitter jag här igen och gär allt för att kunna skriva ett enstaka litet inlägg. Ska försöka låna en dator hos någon och lägga upp dagens outfit och dyligt... Imorgon är jag ledig, så det kan vara ett bra tillfälle! Pappa vill att jag ska åka till stockholm med honom imorgon, men jag kommer bli hemma och försöka bota min förkylning ist.

Idag jobbar jag 9.30 till 19.20.. En lååång dag för min rinnande näsa...Men det ska nog gå bra ska du se!

Ska försöka få upp ett inlägg ikväll som kanske är lite roligare än detta!

Lugn, bara lugn.. I will fix this!

GaaaH!

Den här datorn är utan tvekan segast i stan. Jag måste tyvärr göra er besvikna och säga att jag inte kan lägga upp någon dagens outfit! Datorskrället hänger sig vid minsta "avancerad" grej jag försöker göra... Ska verkligen se till att få datorn fixad snabbare än kvickt! Har redan bloggabstinens... Finns så mycket jag vill skriva!

Nu ska jag iaf lägga mig i ett bad med M och slappa. Vill verkligen att min förkylning ska gå över så att jag kan börja träna igen..!

Snart ska jag vara igång ordentligt med bloggandet igen, håll ut så länge!



// Snyvig

Om dagens outfit

Dagens outfit kommer ikväll! kan upplysa om att det inte är något vidare spektakulära kläder både p.g.a vädret och min förkylning, som jag btw håller på att ge vika för... Not good!


Håll ut så länge!

Skitdator

God morgon! Igår slutade Windows utan förvarning att fungera på våra "bra dator".. Med bra dator menar jag den som vi köpte för inte ens ett halvår sen och stoppade i en massa värsting grejer i! Sitter nu vid den gamla sega datorn, men den funkar iaf att blogga ifrån... och det är ju det viktigaste ;)
Det är riktigt regn och rusk idag också! Usch... I och för sig ska jag vara inne hela dagen, men lite sol skulle ändå inte skada såhär på morgonkvisten. Nu ska jag äta frukost!

Over n´ out!

Kvällens outfit

Jag har hoppat i outfitten för kvällen nu. Jag ska åka med M till en bilträff innan vi åker och handlar, har detta på mig då. Orkar inte byta! kläderna är inte slitna för att vara mjukiskläder, men en omgång med "back to black" skulle inte skada! Måste komma ihåg att köpa det till nästa lön.


image266

Jag är såååå glömsk!

Slog på en kastrull med vatten och två ägg för att få något i magen, sen gick jag därifrån. Det var en stund sen.. Nu när jag gick ut i köket var det ungefär en cm vatten kvar i kastrullen, resten hade kokat bort! Får se om äggen går att äta eller om de är som gummibollar. Nu ska jag slappa och titta på det som är kvar av Kyle xy med min tekopp och mina gummiägg!


image265


See you in a sec...!

Ett av de svåraste plaggen att bära upp snyggt

Jag måste verkligen säga att vita leggings är bland det värsta som finns! Inte ens modellen i H&M katalogen kan bära upp dem, och hon är ändå trådsmal och har det som yrke att framhäva det bästa i varje plagg. Det finns inget som framhäver skavanker på benen så mycket som vita leggings. Då menar jag om du är äldre än 13 bast. Dessutom drar det uppmärksamheteh från ansiktet och överkroppen om du inte har något färgsprakande eller vitt upptill. Jag har själv haft vita leggings (de finns nog kvar i graderoben somewere) men det var ungefär 10 kg sen! Den som kan bära upp ett par vita leggings kan nog bära upp i princip vad som hellst! Jag vet inte om jag ens tänker försöka i år...

Ruggigt

Jag kan inte skryta med att det var vidare mysigt att gå till bussen imorse. Jag drog på mig tjocka vinterjackan och skinnstövlarna med extra strumpor i för att hålla värmen. Hela dagen på jobbet behöll jag tröjan på. Har gått från att frysa till att svettas hela tiden, är helt blank i ansiktet nu..Den här dagen har känns evighetslång!! Har verkligen längtat hem till en varm kopp te och mina mysbyxor. Förkylningen ger inte med sig, det känns nästan värre idag! Jag har verkligen vägrat innse att jag är sjuk, tänker inte ge efter i första taget!


image264

Trött och snorig, but still fighting!

Komplettering av dagens outfit!

Drog på mig min fina flamingotröja, som finns med i tidigare outfit inlägg, över klänningen. Den har en stor rosa flamingo på ryggen som jag sydde dit inför en 80-tals fest i januari. Sen tyckte jag om det så mycket att den fick bli kvar! Ursprungligen kommer trljan från H&Ms Trendavdelning.


image263

En fin detalj på klänningen är att fickorna är så gott som genomskinliga.

Dagens outfit: Snällt och busigt

Klänningen med utanpåfickor är från Carlings. Rosa toppen vet jag faktiskt inte varifrån den kommer.. Men jag misstänker att det är L.O.G.G H&M. Nu kommer jag vara borta hela dagen och jobba...


image261

Nu ska jag ut i regsnrusket!

Regn och rusk

Vilket pissväder rent ut sagt! Regn?! Vad hände med solen.. gummislövlar på till bussen då. Gud så tråkigt! Nu ska jag gå och laga hålet i klänningen som jag tänkte ta på mig idag.

Ciao!

Nu jäklar ska skorna piffas upp!

Jag fick ett ryck och slet fram lite skor som jag kände behövde lite vård och omsorg. De stackarna har stått gömda i garderobsmörkret alldeles för länge nu. Många av dem har fått stå ut med hårda utekvällar på krogen utan att bli puttsade etc. Har radat upp några som ska ut på balkongen för vädring över natten sen och inpregnering(stavning?). Några av ballerinorna skulle behöva en åktur i maskinen... men det hinns ju tyvärr inte förren den försvinner imorgon förmiddag. Jag blir nästan mörkrädd när jag tänker på hur många par som verkligen skulle behöva ett besök hos skomakaren för diverse omklackningar och omsulningar...


image260


Nu ska jag ta natt och försöka bli friskare till imorgon!

Sleep tight!

Förkyld!!!

Jag har åkt på en riktigt förkylning. Mitt huvud känns till och från som att det ska sprängas! Just nu känns det ganska tungt att jag ska komma in tidigare imorgon.. Bäst att jag går och kurerar mig.

Soffan, here I come!

Planerna för kvällen

Jag och Alex tänkte köra ett Desperate Housewives maraton ikväll om båda har orken! Måste ju friska upp minnet från de tidigare säsongerna nu när en ny säsong är på ingång! Jag ska komma in till kl 10, imorgon istället för kl 12, eftersom det vart en invasion av människor i butiken idag, antagligen p.g.a det fina vädret! Det har hänt mycket under seriens gång, ska bli kul att se vad jag har glömt bort!

Provrummet

Idag har det varit en sån dag som en massa dryga och arga människor har varit och shoppat. Vad jag än har gjort så har jag gjort något fel! Helt otroligt vilka människor jag har träffat idag..Riktiga surpuppor!
En sak som jag inte förstår är varför människor blir arga när jag säger att "vi stänger så du hinner tyvärr inte prova"En del blir verkligen skitsura. Vi som jobbar i butiken är också människor som vill hem till våra familjer och äta middag. Precis som att man skulle bli arg för att du inte får beställa mat efter stägning på en restaurang? Eller köpa glass i en kiosk som är stägd?

Men jag är glad ändå!


image259

Att stoppa mat i ansiktet...

... är , för er som undrar, ett annat uttryck för att äta. Min bror brukar kunna använda sig av det! Man stoppar mat i munnen och munnen sitter i ansiktet.. Alltså stoppar man maten i ansiktet =)

Vilka skor??

image258

Tråkigt

Nu ska jag gå och försöka hinna hänga lite tvätt innan jag åker till jobbet! Som sagt, måste passa på och tvätta medan maskinen finns kvar. Drygt att behöva släpa grejerna till grannhuset sen för att tvätta!! Kommer vara borta hela dagen nu, så det blir tyst på bloggsidan för min del fram till kl 18.


image257

Bild: odla.nu

Njut av den soliga dagen som det verkar bli idag!

Woohoo!

Den 15 April smäller det. En helt ny säsong av Desperate Housewives!! Jag kommer garanterat sitta bänkad framför tvn!


image256


Lördagens outfit: blommigt

En kjol från DEA som kändes på tok för lång och tantig när jag fick den blev en perfekt klänning! Hängslen med rosetter på från DIVIDED på H&M, en enkel bastopp från H&M. (Jag måste ha glasögonen på mig idag eftersom jag har dragit på mig en förkylning.. vill inte riskera en ögoninflammation igen!!!)


image255


Förslag på skor... någon?

Råkade...

... göra en ganska fin frisyr när jag skulle sätta upp håret för att tvätta ansiktet. Hårklämman köpte jag på kicks eller Glitter för några år sen. Funkar fortfarande bra!


image254



Det här får bli sista inlägget för ikväll. Är så himla trött nu och klockan börjar slå sovdax eftersom jag börjar jobba kl 9.30 imorgon!

Night, night!

Den bortglömda mirakelsalvan

Försvarets hudsalva! Den är toppen till allt, don´t get me wrong. Jag har väldigt torr hud, framförallt i ansiktet. Jag brukar alltid smörja in läpparna med Försvarets hudsalva på kvällarna, när jag för några veckor sen hade slut på ánsiktscreme provade jag i min desperation att smeta på lite av Försvarets. Det var toppen!! Sen dess har jag börjat använda det ist. Den kanske inte är det ultimata för de som har fet hud i ansiktet, en den gör susen för mig! Likaså torra armbågar, nagelband, händer.. you name it!


image253


Den finns att köpa på bl.a Apoteket för en struntsumma!

About dagens outfit..

Förresten så dissade jag den grå kjolen idag. Den kändes så himla tråkig helt enkelt! Jag liksom smälte ihop med det tråkiga vädres osm var på förmiddagen. Det fick bli den chockrosa kjolen/klänningen från Gina istället. Det hann ju bli ganska fint väder såg jag på lunchen. Hoppas att det blir toppenväder nästa helg när jag är ledig!

Over and out!

Virrig!

Nu har jag äntligen kommt hem från jobbet! Hann med mycket på avdelningen idag, det känns riktigt bra inför morgondagen. Idag när jag gick upp var jag helt säker på att det var torsdag. Jag skrev till och med det i ett inlägg! Helt virrig. helt plötsligt blev veckan en dag kortare =). Jag var inställd på att jobba ännu en dag från 9.50 till 19.20 innan det skulle vara helg. Att jag ska jobba i helgen har ingen betydelse för den där sköna känslan man får i kroppen av vetskapen att det är helg! Nu sista halvan av dagen har jag kännt mig riktigt trött! Så om jag har träffat någon och jag har verkat lite kort i humöret så ber jag om ursäkt!

Ikväll är det bilträff i stockholm.. M ska dit, men jag vet inte om jag ska haka på eller inte. Om han skulle åka dit med V70n skulle jag inte tveka en sekund, men nu ska han ta 740n.. Inte alls lika kul! V70n är fortfarande avställd..

Nu ska jag försöka hitta något att stoppa i ansiktet så att magen blir glad!

Breakfast time!

Nu är det frukost för min del, är sååå hungrig! 9.30 går bussen ner på stan, sen är jag inte hemma förrän runt 20 ikväll. Håll ut tills dess och ha en bra dag så länge!

Off to work..

Dagens outfit: Grått??

Jag är lite osäker på vad jag har på mig idag. Det känns tråkigt att ta på sig vitt och grått när det redan är så grått ute! Får se om jag behåller det här på eller om jag i sista sekunden ändrar mig. But here it is anyway!
En grå pennkjol med en enkel långärmad bastopp.


image252

God morgon dimmiga torsdag!

Det här mötter jag av när jag klev upp ur sängen. DIMMA! inte lite heller...Väldigt tråkigt känns det, fast samtidigt bra eftersom jag ska jobba hela dagen. Hade varit lite jobbigt om det hade varit blå himmel och sol om jag ska vara under marknivå hela dagen!


image251


Good for me, om jag får vara lite ego!

Slapp dag

Det blev inte så mycket av att städa idag, inte mer än att jag plockade i diskmaskinen och rollade bort katthår ur soffan. M överraskade mig med att komma hem tidigt idag. Blev jättglad! Mysigt med en hel dag tillsammans. Annars träffas man ju nästan bara varannan helg. Jag jobbar varannan helg och är ledig två dagar mitt i veckan varannan vecka. Nu är en sån vecka som jag jobbar helg. Nu ska jag krypa ner i sängen brevid honom och strötitta på tv med en varm kopp te i högsta hugg!

See you later!

Nemen asså.. lägg av!

Spana in brallorna! Är det ens lagligt att säga att dessa är bra för figuren..?! Det gör ont att ens tänka tanken att någon faktiskt köper dem. Jeans med resår i midjan borde vara olagligt från fem års ålder. Haha..

Vad är din åsikt?


image250

Hehe, bästa grejen..

Satt och läste ett reklamblad när jag åt lunch. Vad är fel med det här? :


image249


Jag vet inte hur det är för er.. men jag vet inte med mig att jag har haft en toastol som rostar någon gång??!

Dax för lunch..

Onyttig middag igår som sen blev en onyttig lunch idag. Men förbaskat god! Hemmagjord pizza strå på menyn.

Botten:

2½ dl vatten
6-7 dl vetemjäl
½ tsk salt
25g jäst
2 msk olja

Låt jäsa i 30 - 60 min, sen kastar du på det du själv tycker är gott!

Som tomatsås brukar jag bara ta vanlig tomatpuré, salta lite och ah på färdigblandad pizzakrydda.



image248


Bloggoholic

Jag har blivit beroende av min blogg! När det inte gick att komma in alls på två dagar klättrade jag nästan på väggarna!! Jag gick hela tiden och gjorde små minnesanteckningar i huvudet som jag skulle komma ihåg att nämna här på bloggen..

Någon mer som känner som jag??


image247

Härliga sommar!

Härligaste sommarbilden! Den här bilden är tagen sista april förra året. Kommer det vara såhär om ca 30 dagar??


image246


Jag vill ha sol och värme!!

Valpbild

Jag hittade precis en valpbild på Kajsa. Tror att min syster tog den när jag sov. Tror att den är tagen med hennes mobilkamera så det går inte att få den större...



image245


Lillsnutten!

Kajsa ska flytta!!

Kajsa ska flytta till mamma. Nu är det bestämt! Kommer sakna lilla grodan... Jag känner att det är absolut bäst för henne, mamma har mycket mer tid än mig! Hon har ju tvärr fått sluta sin tjänst på village p.g. a ägarbyte =(. Jag jobbar hela veckorna och varannan helg. Dessutom trivs Kajsa bättre hos mamma än här. Hon känner sig mer hemma där! Senaste tiden har det bara blivit att hon har fått flänga mellan mig, mamma, syster och britt. Inget bar liv för min älskade vovve! Men nu kommer allt bli bättre. Jag kan ju fortfarande träffa henne när jag vill. Vetskapen att hon har det bra väger över min saknad... Även fast det är väldigt tomt här hemma!!!


image244

God morgon!

Eller god förmiddag kanske passar bättre! Jag sov länge idag, till typ 11, det var riktigt skönt och välbehövligt. Jag gick aldrig och la mig igen igår morse. Fastnade framför datorn... Nu har jag precis käkat min goda yoghurtfrukost och sitter nu här med en varm kopp te. Jag hade hoppats på sol idag, men det ser ganska disigt ut.
Ska passa på att ta en städdag idag om det inte blir bättre väder. Vi blir av med tvättmaskinen på söndag, så jag måste passa på nu! Den har vi fått låna av Ms syrra som nu ska flytta och behöver ha den tillbaka. Som tur är så har det inte blivit något tvättberg i klädkammaren än...


image243

Dagens outfit: Vår!

En klänning från krakoow utan axelband blev en kjol. Sjalen är den som jag fick av pappa för några dagar sen och den tunna Madonnaskinnjackan kom väl till pass i "värmen"(15 grader iaf!). På fossingarna hade jag de fina gymnastikballerinorna med snörning som jag fick av syster. Solglasögonen är nog något från H&M om jag inte missminner mig!


image241


image242


Den här bilden är sen förrut, men jag lovar att jag hade samma skor =)

Ut i solen!

Om bara några minuter ska jag röra mig till centrum och ficka med en kompis och hennes son. Det är ett underbart väder ute! Har dragit på mig den tunna skinnjackan och en kjol. Tänkte lägga upp dagens outfit innan jag gick hemmifrån, men batterierna dog i kameran. Typiskt!

Ut i solen med er!


Bästa aprilskämtet!!

Rix morgonzoo hade ett aprilskämt där de sa att man kunde skicka ett sms så kunde man lyssna av människors telefonsamtal. Smset kostade 10 kronor och många smsade. Det visade sig att allt var ett skämt och att 10:an som smset kostade gick till UNICEFs kampanj "för varenda unge".

Toppen tycker jag!!

Själv lurade chefen oss på jobbet att vi skulle vara tvugna att betala för det väldigt äckliga kaffet i lunchrummet. Det vara ganska många som gick på det. Jag och en kollega gick på det i ungefär fem min uter, sen kom vi på att det var första april!

Hur blev du lurad?

Varför så upprörda?

Läste om ett aprilskämt på Försökringskassan om att personalen skulle drogtestas. Det var absolut ett dåligt skämt, men varför blev vissa så arga om de inte hade något att dölja? Det är självklart att jag inte vill att någon som är påverkad av droger ska sitta och ah hand om väldigt personlig information om mig.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1082485.svd

Jag skickade in min papper till Försäkringskassan igår förresten. M hjälpte mig att skriva i det sista för att få iväg dem..

Sluta håna mig!!

Just nu är jag inne i en period där det känns som att alla som har barn, barnvagn eller är gravid hånar mig. Även fast jag vet att det inte är så känns det ändå så persoligt riktat mot mig! Ville verkligen ha barn. Såg fram emot dagen då lilla guldklimpen skulle ligga i mina armar för första gången, jag gör det fortfarande. Usch!! Allt känns så orättvist! Jag känner avund till de som klagar över att det är jobbigt med en stor tung mage, eller som inte kan sova för att barnet sparkar. Jag vet att jag också kommer klaga över sånt, men jag vill ändå vara med om det.. det hör till när man är gravid. Jag vill ha barn trott smärtor och sömnlösa nätter.

Låter som värsta psykot.. Vi längtar såååå efter en liten!


Varför skulle det tas ifrån oss..

Kattskrälle..

Kolla vad Diesel har gjort med mina flaskliljor! Han tuggar sönder dem.. Han hade kattgräs, men det rörde han inte. Jag tror att varenda blomma i lägenheten har fått bladen perforerade av små katt tänder. Plastblommorna försöker han också tugga på, men det slutar bara med att han har ner dem i golvet så att krukorna går sönder..



image239


What to do??

Smaskig smörgås

Att äta en macka, när du är hungrig eller bara sugen på något, känns för mig väldigt onyttigt. En smörgår är ingen mat. Men det går snabbt och är gott! =) Jag uppfann en smörgår som jag tyckte kändes både nyttig och god!

Limpa, gärna fullkorn
Skivad kokt skinka
Sallad, Meche tror jag den heter som jag använde..
Tomat, jag tog cocktailtomater
Salt
Svartpeppar
(Jag tycker inte om smör, så jag har inte det på mackan.. Tycker du det blir tort kan du bre på lite, eller ta olivolja och ringla över!)


image238


Smaklig måltid!

Härliga frukost!

En riktigt nyttig och god frukost som Veronica introducerade i mitt liv för några veckor sedan!

Mild Lättyoghurt, naturell
Nötter (Jag tar, hasselnötter, mandlar, valnötter och pumpakärnor)
Apelsin - halva skör jag ner i bitar i yoghurten, resten skär jag i klyftor


image237

Smaskens!!

Presenter från pappa

Han var ju som sagt bortrest över min födelsedag den 20:e, så jag fick en försenad födelsedagspresent när han kom hem. Jag fick en stor flaska med parfymen Lacoste touch of pink, hudlotion med samma doft, ett minneskort till kameran på 2GB (JIPPI, nu ska det fotas vill jag lova!) och en jättemysig rosa pasminasjal!

Jag blev sååå glad så!

Tack pappa, du är bäst!


image236

Blir ingen fotografering!

Jag bangade ut i sista sekunden.. Det känns pisstråkigt, men ekonomin håller inte den här månaden! Nästa månad kanske det funkar. Jag får roa mig på annat vis fram till löning. Nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag gå tillbaka till sängen och dra mig!

Hoppas att det blir sol idag, det ser väldigt grått och dimmigt ut nu...

God morgon!

Äntligen!

Jag har inte kunnat komma in på bloggen på typ tre dagar! Äntligen fungerar det! Har massor att berätta. Pappa kom förbi här om dagen och gan vmig massa presenter efter sin resa. Berättar mer om det imorgon och lägger upp bilder. jag kan också berätta att jag, Veronica och Alex ska åka till stockholm och bli fotograferade. Det ska bli riktigt roligt! Nu ska jag gå och sova så att jag inte har svarta ringar runt ögonen imorgon, inte så hett direkt!

Night, night...