Datorn igång igen!

Äntligen fungerar burken igen!


Idag har jag ett fullspeckat schema. Just nu väntar jag på att mamma ska komma med Kajsa så ska vi ha en frukostpicknick i det gröna. Efter det ska jag träffa Ms storasyster M och titta på diverse födelsedags och studentpresenter. Om jag hinner träffa Camilla efter det så kanske vi ska ta en långpromenad idag igen. Igår var vi jätteduktiga och gick nästan 20.000 steg och cyklade fram och tillbaka till Babyland vid IKEA. Hon köpte en ny vagn till Casper. Den kostade ~1.100.- men såg ut att kosta betydligt mer! Lättkörd som tusan.


image392

En sån här fast blå/turkoise


Nu ska jag förbereda mig för solen i min nyköpta bikini!


Bild:
babyland.se

God förmiddag alla underbara läsare!

Datorn är fortfarande paj. M och jag blev kvar hos hans föräldrar igår tills idag. De små lyxpropparna åkte till Prag nu på morgonen! Ms mamma fyller nämligen 50 imorgon. Lönen kom igår och jag tror inte att jag är ensam om att ha förnyat garderoben lite smått även denna månad? Eftersom jag inte han rpova något i bukiken så kommer jag säkert lämna tillbaka hälften.




 

Vad är ditt favorit sommarplagg?


Bilden hittade jag på google!


Det vackraste ögonblicket

Jag har en sån fruktansvärd bloggabstinens. Det är så mycket jag vill dela med mig av.
Fotograferade min absolut bästa stund på dagen igår. Jag skulle gå till affären för att handla de sista ingredienserna till middagen när det började regna. Med regnet kom solen, med solen kom regnbågen! en helt fantastisk regnbåge, det var verkligen en HEL båge. Alla färger vaknade och allt runtomkring blev levande igen. Där stod jag helt ensam, kände hur mitt hår tyngdes ner av rengvattnet och bara tittade på detta vackra ögonblick! Kameran hade jag inte med mig, men mobilkameran hade jag. Efter att ha insupit ögonblicket tog jag upp kameran för att föreviga denna fantastiska stund. Där ville jag vara kvar för alltid!




      



Take care

Whit love, Fina.

Datorkolaps.. igen!

Den andra datorn som jag normalt bloggar i från har kolat igen. Fattar inte, hur svårt ska det vara att laga en dator... I morse försökte jag sriva ett inlägg, men då stängdes hela alltihopa av och sen gick det inte att starta skiten igen. Nu har jag i alla fall kommit hem från jobbet, ätit middag och tittat på "A shot at love hit Tila Tequila". Helt spårad serie, men underhållande. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga lika mycket nu när datorn är paj, den här som jag sitter vid nu är inte heller att lita på! Men jag gör mitt bästa, som vanligt.

Ledsen för den kommande bildtorkan, håll ut i några dagar!

Vad har du gjort ikväll?


Hög vill ha faktor

Den ljusrosa för min del. Vilken skulle du välja?



image389


Bild:
google.se - trendygadgets.com

Natti natti

Nu är det dax för en Ipren och sen blir det till att sussa kudden. M håller fortfarande på med bilen, han skulle ringa när han var på väg till garaget. Tycker inte om när han sitter och kör ensam på den olycksdrabbade 288an när han är trött. Det är som gjort för att något dåligt ska hända. Normalt brukar jag faktiskt åka med bara för att sitta och prata med honom när han kör och se till att han inte blir allt för trött!


image388


Tur att det inte blir lika mörkt ute vid den här tiden på dygnet längre..men snart är det ändå svart!

Sov gott

Jobba igen imorgon

Nu har jag varit ledig i två dagar. Det känns inte som någon vidare ledighet eftersom jag haft så ont i nacken. Idag var i och för sig en bra dag! Det var så mysigt att träffa pappa. Hade verkligen velat åka med M till öland i helgen.. Kommer sakna honom massor!
Det är drygt att precis när jag börjar känna mig lite kreativ och taggad på att fixa här hemma så är det dax att jobba igen. Just nu är jag inne i en sån period där jag bara vill vara hemma, sitta på balkongen i någon glassig stol och få fruktdrinkar serverade på löpande band och samtidigt se hur pengarna rullar in på kontot. Snacka om önsketänk!


image387


Imorgon är det bara att spotta sig i nävarna och komma tillbaka till verkligheten!

Barnmorskorna

Älskar den serien so går på svt 1. Sitter och tittar på det nu på svt play på internet. Toppenbra helt enkelt!!!


image386



Bild från
google

Shopping på IKEA

Pappa och jag åkte en sväng och köpte mat, sen blev det en runda på IKEA. Jag skulle köpa duschdraperier. Det slutade med att jag åkte därifrån med en helt ny matta, en fotölj, tre doftljus och duschdraperierna. Fotöljen var ett riktigt kap eftersom den var sänkt med 2000,-. Precis den fotöljen hade vi tänkt att köpa när vi flyttade in och köpte sofforna. Men då var levernastiden 255 dagar... Helt sjukt. Mattan är en ryamatta i offwhite, den fick jag av pappa. Det var så mysigt att träffa honom idag, känns som evigheter sen!


image385


Fotöljen är en sån som man kan snurra och gunga på, hur skön som helst!!!

Hit the shower

Pappa ska komma och hämta mig om 30 min, så nu ska jag kasta mig in i duschen. Skriver några rader när jag kommer tillbaka!


image384

Du kan få titta på den här soliga bilden så länge

I´m so sick and tired..

Känner mig allmänt less på allt just nu. Jobbet, hur det ser ut här hemma, ekonomin, att saker inte blir som jag vill. Jag vill att det ska hända något som får allt att vända. Det är som att sitta och vänta på ett mirakel! Vill ha tillbaka energin och gnistan som jag hade för några veckor sedan..Hoppas att det bara är en kortvarig svacka, det har ju alla.. inget konstigt med det! Att M ska åka bort i några dagar gör inte saken bättre! Hatar att sova själv, får aldrig någon ordentlig sömn då. Nu är jag så invand vid att ha honom där.


image383


Every littles thing is going to be allright... lala..!

Go´morron, go´morron!

Eller god förmiddag rättare sagt! Det gick inte så toppenbra med bilen igår eftersom bladet till sågen visade sig vara till aluminium. Blåten på en bil är betydligt hårdare så det slutade med att sågbladet såg ut som en S... och då hade vi bara kommit halvvägs.

Får se vad M hittar på att såga med nästa gång..

Ut och såga i bilen

Nu är jag mätt och trött. Fick middag hos Ms föräldrar, kyckling och potatisgratäng! MUMS! Ska gå ut och hjälpa M att såga lite i bilen nu.. Tror att vad vi ska såga i och hur mycket vi ska såga fortfarande är hemligstämplat. Han ska åka på utställning i emmaboda i helgen. M tar med sig min bror ch är borta från fredag till söndag.. Vill inte det!! Önskar att jag kunde följa med, men jag ska jobba från torsdag till tisdag i nästa vecka.


Äsh då!!

I´m back!

Jag var inte borta från datorn så länge. Har tråkigt, fantasin och orken sviker. Veronica är inte hemma så jag kan inte gå över till henne heller.. Det går nästan inga bra program på tv den hör tiden på dygnet. Såg ett avsnitt av simpsons som jag har sätt X antal gånger förrut.

Tog en titt på Engla´s Showroom. Hon har fått tag i fantastiskt fina baby strumpor och skor!

Är det bara mig som det inte går bra för?

Blogg.se hänger sig när jag försöker göra länkar eller lägga in bilder i inläggen. I´m asking - Är det någon mer som har märkt av detta???


image382


Bilden är från
google!

Slappar-time!

Nu ska jag slänga mig på soffan med min onda nacke och strötitta på tv en stund. Har suttit vid datorn alldeles för länge redan!


I´ll be back!

Ville bara...

Tipsa om en blogg där du blir fantastiskt inspirerad till att bara vara dis själv och verkligen gå fullt ut med din egen stil!



Enjoy




Bilden har jag hittat på google

Fingerhäfta

Jag har drabbats av någon tilfällig "stava-fel-hela-tiden-sjukan". ´Vet inte hur det kommer sig, men idag går det bara inte att skriva. Jag får läsa om, och läsa om, och läsa om. Rätta, rätta och rätta. Blir alldeles mörkrädd när jag börjar titta tillbaka på inlägg och ser hur många slarvfel som finns. Glömmer ord, vissa bokstäver som "ö" och "r" lyckas hela tiden dyka upp då de mest konstiga ställen i texterna.


image379


Jag får skylla på nackspärren, eller helt enkelt bara påstå att jag vill kolla om ni är med..

Vilken bortförklaring funkar bäst?

Nu var jag sådär klantig igen..

Jag satte mig på stolen och råkade komma åt strömbrytaren till strömdosan där datorn är ikopplad. Allt stängdes av så jag börje mig ner för att slå på den igen.. Då slår jag ut kaffekoppen över bordet och dränker diverse räkningar (betalda som tur är). Jag springer och hämtar hushållspapper för att rädda det som räddas kan. När jag kommer tillbaka kastar jag öig över bordet med papperet och lyckas pricka gaffeln som  jag åt lunch med. Den slår en volt ner på skrivbordsstolen och drar med sig en en tugga av spagetti och köttfersås i fallet.. Kaffe på hela bordet och köttfärs på stolen. Allt för att jag skulle råka stänga av datorn. Suck!


Nu är allt återställt och skadorna är inte så omfattande.

Jag kan inte förstå varför M kan vara lite lätt nervös när jag är med i garaget och ska hjälper honom med bilen.. Or can I?

Det onda är kvar!

Har fortfarande nackspärr.. Sov inge vidare inatt p.g.a det.. Dessutom blev jag grinig på M igår när han råkade göra så att mitt huvud rörde sig några milimeter när han gick och la sig. Stackarn! Igår fick jag hjälp av mamma och Camilla att kurera mig med nackkrage, ipren och ormsalva. Det hjälpte nog en hel del, för idag kan jag hålla huvudet upprätt. Tur att jag är ledig idag och imorgon så att jag inte behöver sjukskriva mig under de här "onda" dagarna!


image378



Bilden kommer från google!

Bloggvärde?!

Jag fick tips om en länk av Mingla där man kan räkna ut sin bloggs värde. Självklart blev jag lite nyfiken.. Min blogg blev värderad till 6257,-. Riktigt, riktgit galet enligt mig. För mig är min blogg värd betydligt mer! det är ju hur man själv värderar sin blogg som är viktigt.

Om du är nyfiken på hur mycket din blogg är värd kan du alltid kolla det.

Hur mycket var den värd?

Aj Aj Aj Aj Aj AJJ!!!!

Har vaknat med jordens nackspärr! Måste ha huvudet tryckt mot vänster axel för att ens kunna stå upp. Det drar ner i hela högra sidan av rycggen och ut i fingerspetsarna i höger arm. Nu orkar jag inte sitta upp längre..


image377



Ska försöka ta mig till datorn senare om det går!

En fotosnabbis

Tog en riktgit kort fotopromenad runt tomten i söderlövsta. Det resulterade i en del fina bilder..


image376


     


Favoritskorna

Så slitna och så sköna!


image370

Indiska för två år sen, typ 149,-

Gårdagens utställning

Igår skulle vi som sagt ställa ut bilen på Streetcar fest i kungens kurva. Det blev inga priser, men vi hade roligt och det är väl huvudsaken. Efter utställningen åkte vi runt med tre andra bilar och cruisade i Stockholm. De hakade också på till Uppsala senare på kvällen. M körde hem mig runt 11.30, sen skulle han ut och åka lite mer, och jag somnade på stört!


image368

Ut i solen!

Jag öppnade ett fönster i vardagsrummet och la mig på ett täcke på golvet och solade. Så underbart skönt, och ingen som ser heller. Men nu är det duschen som gäller, sen ska jag åka ut till Ms föräldrar och itsället. M ska dit och fixa i garaget och jag hakar på..


See you later!

En sån här härlig förmiddag...

..önskar jag verkligen att jag skulle haft sol på baklongen. Det hade varit underbart skönt att sitta ute, äta frukost och steka i solen! Riktigt ladda batterierna. Har ingen lust att gå ut och sätta mig på gräsmattan utan för så att alla grannar från husen runt omkring kan stirra på mig från sina lägenhetsfönster.


image367


Nu skulle man haft hus... Some day.. Some day!

Fjortis 1 till fjortis 2 - i en busskur vid Uppsla centrum

På busshållplatsen sitter två tjejer, ungefär 14 år gamla, tuggar tuggummi och snurrar håret runt fingret. De läser på ett A4 papper som sitter uppklistrat i busskuren:

Fjortis 1: "USA ut ur irak"...
Fjortis 2: Ligger USA i irak?!
Fjortis 1: Ne.. det tror jag inte..
Fjortis 2: Men ut ur irak? Vad gör dom där då?
Fjortis 1: Krigar tror jag..
Fjortis 2: Va?! Är det krig i irak?!


Delar musmatta med katten

Diesel tycker att detär det tråkigaste som finns när jag sitter vid datorn. Han gör allt för min uppmärksamhet och jag tror att han har kommit på ett ganska effektivt sätt.. Förutom att stå mitt framför skärmen eller gå på tangentbordet d.v.s...


image365

image366


Lite tajt att röra musen på musmattan måste jag säga...

Influenser av picasso - ett infall



image362


   


"Tre blåsblommor" - skisser på vanligt A4 ark



   

Tänkt att bli en serie tavlor.


Vad tycker du?

Stillsamma staden - Målad på tavelduk, By me



image356


Jag har fortfarande inte bestämt mig för om tavlan är färdig eller under utveckling.

Blåsblomma

Lillvovven har blivit alldeles fjunig på hela kroppen nu. Huden är elefantgrå av all sol och huvudet ser ut som en utblommad maskros. Min rara lilla blåsblomma!

Vet du vad en blåsblomma är? Det är mitt ord för en utblommad maskros som jag började använda som liten. Om man blåste på den fjuniga bollen flög alla frön iväg med vinden som små fallskärmshoppare. Det är sommar för mig..


image355


Solskenspromenad blev fotopromenad

Runt lunch idag ringde smsade jag mamma och frågade om hon ville ta en lugn promenad med mig. Jag hade knappt varit utanför dörren på tre dagar, så jag kände att jag var tvungen att gå ut i solen. Kameran var med i högsta hugg, självklart. Det blev en hel del bilder.


image350



   



Man kan komma långt med en vanlig digitalkamera

Vila sig lite...

Diesel hade varit i full gång hela dagen, men plötsligt blev det helt tyst. Direkt trodde jag att han hade något i görningen och började leta efter honom i lägenheten. Jag hittade på honom halvsovandes i Kajsas säng i sovrummet. Som en Kung med stort K låg han och glassade på dynan.


  

Årets tävling!

image347



(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men
Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Skulpturer

Fotade också två skulpturer som jag skapat i lera. De flesta skulpturer som jag har gjort i mina dagar finns hemma hos min mamma. Där finns också en hel del tavlor och bilder.


image343

  "Längtan"  Bror Hjorts Hus - 06


image345

  "Slå dig ner"
(minnet sviker för tillfället, kommer inte ihåg när jag gjorde denna..)

God morning sunshine!

Förkylningen håller i sig och jag hostar värre nu än förrut. Blev hemma från jobbet idag också. Gud så tråkigt att bara sitta hemma! För att fördriva tiden gick jag ut på balkongen och fotograferade lite.

Resultatet:


image338

     


Som sagt så många gånger förrut. Dax att införskaffa Photoshop! It´s an addiction..

Sovdax.. utan tvekan...

M lyckades få med mig ut till garaget ikväll igen...
Får se om jag jobbar imorgon, det lutar åt att jag inte gör det. Hostan vägrar ge med sig, huvudvärken kommer och går och jag är tätare i näsan än dammsugarslangen som jag satte igen idag! Det gjorde inte saken bättre att jag ich M var ute och åt middag hos hans föräldrar igår och hans syster blev magsjuk. Har mått illa till och från idag, men jag hoppas att det är övergående!

Sov gott allihopa!

Avis, oh yes I am...

Veronica har skaffat en systemkamera från Nikkon... Dåligt avis jag blev nu då!!! Jag kör stenhårt med min röda Casio som funkar mer än toppen. Men en systemare skulle jag inte avlida av att ha i min ägo!


image331

     


Läsa tidningen ifred.. trodde jag på det själv eller?!

Rycker ordentligt i shoppingnerven!

Spana in dessa skönheter från sajl.nu. Här kan man verkligen snacka om att habegäret väcktes. De finns också i lägre klack..





Bild: stajl.nu

Fina smycken


Blev smått kär i det här halsbandet som jag hittade på cocoo.se via en blogg som skrivs av en tjej som heter
Linnéa. Detta halsband kostar 165.-.. Riktigt sugen måste jag säga!



image326



Bild: cocoo.se


Typiskt!

Har börja fått ont i min hand och handled igen. Får en bula på handleden ganska ofta. Läkarna säger att det är ledvätska som läcker ut på något vis. Har haft ont i någon vecka nu. Så kan jag inte träna heller eftersom jag är färkyld. Ont i handen och munnen smakar förkylning..Trotts att det är mycket som är emot mig idag så känner jag mig ändå ganska glad!


image325


Som du ser på bilden har jag för tillfället fått byta ut min förlovningsring mot den här silverringen. Stenen är ju som sagt borta.. Detta påminner mig om att jag måste ser över försäkringen på ringen idag. Men först ska jag dricka en kopp kaffe och ta det lugnt... Kanske städa upp röran  lägenheten också.. suck igen!

Dagens klantarsel

Allt börjar med att jag får ett ryck att plocka ihop i lägenheten. Byrån i hallen hade som vanligt blivit överbelamrad av diverse reklam, kvitton, husnycklar, småpengar och hudcremer m.m. Där hade vi också ställt en kaktus som vi fick av Ms mamma. Jag tänkte att den skulle få stå lite ljusare så jag sög tag i krukan och vände mig om för att gå in i köket. Precis när jag kommer till dörröppningen gör kaktusen en volt och landar på köksgolvet. I fallet drar den med sig två tredjedelar av all jord i krukan ut på golvet. På en fjärdedels sekund hade jag böjt mig ner för att ta upp kaktusen, som tur var hann jag hinna tänka "kaktus = taggar, taggar= vasst". Hushållspappaer tyckte jag var det ultimata att plocka upp en vass kaktus med, så jag trampar över all jord genom köket till bänken brevid micron där pappret alltid står, men bara för att inse att det inte var där. Det hade jag tagit med ut till vardagsrummet där jag hade ätit lunch. Jag trampar tillbaka genom jorden ut till vardagsrummet, hämtar en bit papper och plockar upp kaktusen. Eftersom den praktiskt taget inte har några rötter och därför inte sitter speciellt stadigt i krukan får den stå på diskbänken lutad mot kaklet. Pappret hade fastnat i taggarna så det fick sitta kvar på kaktusen.
Jag drog ut dammsugaren i hallen, tog tag i stickkontakten och drog till för att dra ut sladden. Pang! Så handen stenhårt rakt in i luftrenaren bakom mig. Gjorde ganska ont, men jag bestämde mig för att inte bli arg över det. Istället slog jag på dammsugaren som i sin tur skrämde katten så att han sprang rakt in i soppåsarna så att de välte. Påsarna hade jag själv ställt där i förmiddags för att inte glömma bort att gå ut med dem. Nu hade jag alltså en inpapprad kaktus på diksbänken, en liter jord på köksgolvet, ont i handen och sopor i halva hallen.... Suck. Jag började i alla fall med att dammsuga i köket. När jag kom förbi kylen ända bort till köksfönstret hörde jag hur det började falla ner saker bakom mig. Då hade luften som blåser ur dammsugaren blåst ner alla papper och magneter som satt på kylskåpsdörren. Samtidigt som jag vänder mig om för att se vad det var som föll ner råkar jag dammsuga upp en plasficka som ramlat ner från matbordet. Det blir stopp i dammsugarslangen...


image324


Jag lessnar på allt och sätter mig vid datorn för att blogga om det och skratta åt mig själv!

Drömmar styr

God morning! Härligt väder, sol och 15 grader. Fick sova ut i morse, men drömde en dröm som gjorde mig väldigt upprörd och fick mig att vilja fortsätta sova av ren irritation. Jag ville vara kvar i drömmen för att få tillfälle att läxa upp personen i fråga. Även nu, ungefär en time senare, är jag arg på personen. Helt sjukt hur mycket en dröm kan göra. Snart har jag väl kommit över det..


image323


Nu ska jag gå och ladda kameran inför långpromenaden med
Camilla och Casper.

Fin i håret

Jag både startade tvättmaskinen och körde i toningen i håret efter min kraftansamling. Hade i slingorna också. Har använt samma färger länge, ändå blev jag förvånad över hur ljust håret blev.. Fick lite kalla fötter och ville köpa brun hårfäg för att slina i, men M och hans syster sa att det blev fint så jag får lita på dem. annars är det inte svårare än att köpa färg och hälla i innan lördag (streetcar fest i stockholm). Nu ska jag provlocka håret på Ms syster, måste ju prova hur det ser ut innan studenten!

Ciao!


Just nu...

håller jag på att samla kraft för att gå och starta en ny tvättmaskin. Funderar på om jag ska hälla i toningen i håret nu eftersom jag ändå sitter hemma hela dagen. Det är riktigt tråkigt att vara sjuk. jag är alldelses för trött för att göra något, men för pigg för att bara ligga i sängen.


image322



 

Det lutar åt en kopp te och en slapp "spa" stund med mig själv, fixa hår och naglar...


Skönaste före och efter bilderna..



image317

Sarah Jessica Parker



image318

Jenifer Lopez



image319

Beyoncé Knowles




image320

Nicole Richie... Jag vet faktiskt inte vilken bild jag tycker är värst av dessa två.


Bilder:
msnse.starlounge.com

Nytt, nytt, nytt!

 



image313

Hårinpackning, shampoo, anti-split-ends serum, ansiktstvätt, dagcreme, puder, foundation och makeup svampar.


image314

Dax för att förnya håret. Toning och slingor gör susen!


image315

Inte mycketpå galgen, men oj så fin på, 398.- på H&M.


image316

Alla med lägre klack för att vara "jobbvänliga"

Sommar!

Igår var våren verkligen i full gång och sommaren kändes inte långt borta. Jag blev förvånad över hur mycket bladen på buskar och träd hade slagit ut bara under dagen.Hela bussresan hem satt jag och önskade att jag hade tagit cykeln till jobbet, fast den har syster lagt beslag på....


image312

God morgon!

Är hemma från jobbet idag. Går runt och snorar med feber och en irriterande rethosta. Nu är externa hårdisken på plats så jag passar på att sotrera nytagna bilder och omstrukturera bland mapparna.


image311

Shoes


image310
25 Euro för dessa... Absolut värt enligt mig!!


Bild:
asos.com

Vill ha

Hur fina var inte dessa klänningar från asos.com?


image303

image304

image305

image306

image307

image308

image309



Bilder:
asos.com

Pink Ladies!

Sån grym jacka. Det är nog inte bara jag som har varit på jakt efter denna godbit från Carlings...Lite avis på syster måste jag säga!


image302

Vårbilder

Första maj var en solig och fin dag. Jag passade på att gå runt hos Ms föräldrar och fota lite mysiga vårbilder.


image298

image299

image300

image301

Nu är det verkligen vår!

Valborgsbilder

Det blev nog mer kort än väntat, 191 stycken på diverse forsränningsbåtar och vänner. Forsränningen annordnas av ett gäng studenter som bygger båtar av allt man kan hitta och åker längs fyrisån. Det finns en rad olika priser som deltagarna kan vinna. Detta är för många "THE" event of sista April.


image291

Något mindre glamoröst, men nöden har ingen lag!


image292

Sommarens första jordgubbar


image293

Fom sagt, det är än folkfest!!


image294

image295

Drinkar på firman...


image296

Vidare till ekonomikum för att ha picknick.. vi var inte direkt ensamma om det!


image297

Kvällen avslutades med en majbrasa hos Ms föräldrar efter en god middag.