BH tips - något alla tjejer borde veta!

För er som inte vet det så jobbar jag med underkläder om dagarna. Det är väldigt många som är osäkra på sin BH storlek och ännu fler som tror att de vet vilken storlek som sitter bra, men i själva verket är det helt fel! Det är inte så lätt alla gånger, för underkläder är en djungel. Men misströsta inte, för här kommer några enkla saker som du kan ha i åtanke vid nästa BH köp:

De två vanligaste problemen som många har är att kupan sitter bra, men BHn blir för stor runt om efter en kort tid, eller att BHn är bra i kupan men för liten runt om.

¤ Vi säger att du normalt köper en BH i storlek 75B. När du köper den sitter den bra i kupan och du spänner den längst in för då sitter den som bäst. Vad är fel med det? Jo, om du kan spänna en BH längst in redan i affären så är den för stor! Du kanske känner igen dig i att BHn är jätteskön och sitter bra första veckan. Sen töjs den ut något och blir för stor runt om, men kupan är fortfarande bra. Vips, så är det dax att köpa en ny igen för inget hålls på plats som det ska. Köp då istället en 70C. Den är mindre runt om, men kupstorleken är densamma. Antagligen får du då spänna en 70C längs ut när du provar den i affären. Men när tiden går och BHn töjer sig så är det bara att spänna den längre in. Smart va!

¤Vi använder oss av storleken 75B igen. Kupan sitter toppen men du kan inte knäppa BHn i ryggen för den är alldeles för kort runt om. Om du går upp i storlek till en 80B, vilket kan verka riktigt, så kommer den sitta bra runt om men kupan blir för stor! Det är nämligen så att kupan ökar en storlek samtidigt som måttet runt om ökar, även fast det fortfarande står B. Är du med? So what to do?! Det finns en smart lösning på även detta problem! Det är nämligen så att det finns förlägningar att köpa. Håll fast vid storleken 75B, eftersom den kupan satt bra, och sätt på en förlängning så ökar "omkretsen" med fem cm och BHn sitter som en smäck!


Så här fungerar storlekarna:

De lodräta raderna har samma kupstorlek... (skriver de vanligaste storlekarna)


         70A  75A  80A  85A 
                   70B  75B  80B
                             70C  75C
                                      70D


Hoppas att jag hjälpte och inte förvirrade ännu mer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback